Замовляйте якісні гаражні ворота від виробника та не платіть посередникам. Компанія R-Premium працює чесно!

Як зекономити на гаражних воротах?

Можна заздалегідь планувати масштабні покупки та все одно піддати гаманець стресу. Обговоріть з менеджером компанії-виробника деталі: яка на гаражні ворота ціна, коли вони будуть готові, скільки чекати на доставку й установку. Так ви уникнете неприємних сюрпризів.

Щоб зекономити на гаражних воротах, звертайтесь до виробника, який не включає комісію посередника у вартість продукції. Замовляйте конструкції зі стандартним оформленням, а не індивідуальним дизайном. А ще купуйте гаражні ворота одразу з сумісним електроприводом. Так зможете налаштувати систему «розумний дім».

Вартість гаражних воріт R-Premium залежить від таких критеріїв:

  • Фурнітура – стандартний чи антикорозійний пакет.
  • Оформлення – глухе полотно або ворота з вікном, прозорими панелями, аплікацією.
  • Розміри та маса – яку кількість витратних матеріалів використовує виробник.
  • Управління – ворота відкриваються вручну або за допомогою автоматики.
  • Хвіртка – чи потрібен додатковий вхід для пішохода.

Пропонуємо залишити заявку на замір або отримати безкоштовну консультацію телефоном. Набирайте номер: +38 (050) 696-01-01. Наш менеджер відповість на всі питання, отримає заявку на замір чи замовлення додаткових аксесуарів для вас. Можете також запитати телефоном про терміни виконання робіт та вартість готових продуктів.

Чому стандартні моделі дешевші?

Заводською комплектацією вважаємо ворота світло-сірого кольору з панелями «штукатурка». В комплект включаємо базовий набір фурнітури – всі механізмі, які знадобляться для монтажу та подальшого використання конструкції. Всі подальші зміни в заводську комплектацію передбачають залучення робочої сили та використання додаткових матеріалів. Тому ворота коштують дорожче. Якщо не залишаєте автомобіль в гаражі щодня, можете відмовитись від хвіртки та автоматики. Коли в приміщенні немає проблем зі штучним освітленням, можете увімкнути світло за потреби, тому в віконцях теж немає нагальної потреби. Обговоріть з менеджером, чи потрібні вам інші аксесуари. Наш працівник дає консультацію, думаючи про ваш спосіб життя та запланований бюджет.

Приклади наших робіт можна переглянути на сайті. Якщо хочете подивитись на ворота R-Premium в роботі, приїжджайте в шоу-рум за адресою: м. Київ, вул. Паїсія Кайсарова, 7. Наш виставковий зал працює по буднях до 18:00.