Масла для дерева Pinotex: характеристики та призначення

просочування деревини масломДеревина відноситься до матеріалів, яким вкрай необхідний захист від вологи, атмосферного впливу, шкідливих грибків та біологічного зараження. Без нанесення захисного просочення вона досить швидко втрачає належний зовнішній вигляд і свої початкові характеристики, що призводить до гнильних процесів, деформації та в кінцевому результаті, до повного руйнування.

Одним з найбільш ефективних захисних засобів є масло Пінотекс, відгуки про яке мають виключно позитивний характер. Масло для дерева, ціна якого відносно невисока, істотно продовжує експлуатаційний термін дерев’яних виробів, та покращує зовнішні естетичні якості, підкреслюючи природну красу деревних порід. Купити масло для дерева Pinotex можна в інтернет-магазині офіційного дилера, перейшовши за посиланням: https://pinotex.com.ua/catalog/masla

Переваги масел

  • Масло надійно захищає від проникнення води всередину структури дерева.
  • Формує міцне та еластичне покриття, і зберігає його цілісність протягом тривалого часу.
  • Екологічно чистий продукт зберігає справжність текстури і рельєфу дерев’яної поверхні.
  • Забезпечує стійкість до ультрафіолету, температурних перепадів та атмосферних опадів. Оброблена маслом Пінотекс деревина не тріскається і не деформується.
  • Промаслена деревина після ретельного полірування набуває матовість, і стає бархатистою на дотик.
  • Забезпечує ефективний захист від шкідливих комах, синяви, грибків і гниття.
  • Глибоко проникаючий масляний склад залишає деревні пори відкритими, забезпечуючи матеріалу хорошу паропроникність і регулюючи ступінь вологості.
  • За допомогою масел Пінотекс можна швидко реставрувати механічні пошкодження дерев’яних поверхонь, досить виконати повторну обробку меблів або підлог, як подряпини тут же зникають.

Особливості масел для дерева Pinotex

В асортименті інтернет-магазину Pinotex представлені найбільш затребувані масла для дерева, що відрізняються між собою за складом та призначенням. Залежно від діапазону необхідних завдань можна вибрати наступні продукти:

  1. Масло терасне для дерева Pinotex Terrace Oil призначене для захисно-декоративної обробки дерев’яної підлоги, відкритого майданчика тераси, садових меблів та інших дерев’яних виробів. Після нанесення продукту і ретельної полірування утворюється естетичне, абсолютно матове покриття на будь-якій деревній породі.
  2. Pinotex Wood & Terrace Oil — атмосферостійкий продукт, який можливо колерувати, повністю вбирається в деревину, не створює плівку, та відмінно підкреслює її природну красу, перетворюючи її в більш виразну за текстурою. Завдяки вмісту в складі воску, оброблена деревина набуває підвищені водовідштовхувальні якості, не пересихає і не розтріскується.
  3. Маслом Pinotex Wood Oil можна промаслювати нову або раніше оброблену деревозахисними грунтувальними фарбами деревину. Склад ефективно захищає від природних опадів, ультрафіолету і температурних перепадів, а також запобігає грибковим зараженням, утворення водоростей та синяви. Після нанесення масло твердне в деревних порах, підвищуючи гідроізоляційні і зносостійкі характеристики покриття.
  4. Pinotex Solar Terrace Oil з вмістом УФ-фільтрів, глибоко просочуючи деревну поверхню, істотно знижує ризик розтріскування, не допускає поширення цвілі, та має дуже слабкий запах. Продукт з водною основою і додаванням воску підсилює волого- і брудовідштовхуючі характеристики, та збільшує експлуатаційний термін дерев’яних виробів.