Вогнебіозахисні просочення для деревини Tytan 4F

огнебозащита tytan 4fСкориставшись послугами нашого інтернет-магазину вам надається можливість придбати унікальні засоби, що забезпечують деревині комплексний захист від загоряння і руйнівного впливу з боку біологічних факторів. В ілюстрованому каталозі представлена фірмова продукція від торгової марки «Tytan Professional», інтереси якої ми офіційно представляємо в Україні. Пряма співпраця, що виключає послуги посередників, з виробником позитивно позначається на якості та вартості, реалізованої нами онлайн засобів зі 100% гарантією оригінальності.

Переконатися в цьому ви можете, особисто замовивши онлайн комплексний антисептик для дерева Tytan 4F, що володіє властивостями захисту натурального матеріалу від займання. Завдяки збалансованому складу і унікальній формулі, даний засіб значно збільшує стійкість конструкцій з дерева до вогню та біологічного руйнування включаючи негативний вплив з боку багатьох факторів навколишнього середовища.

Конкурентні переваги та відмінні риси

Даний склад не містить шкідливих для здоров’я токсичних компонентів. Унаслідок високого показника екологічності, його можна однаково успішно використовувати, як для зовнішніх, так і внутрішніх робіт. Проникаючи в структури оброблюваної поверхні на глибину від 2-х до 4 мм в залежності від показника вологості матеріалу, просочення забезпечує 100% захист від шкідників, а також грибкових уражень, що підтверджує клас стійкості а1, а2 і В1.

Незважаючи на наявність слабкого запаху, він зникає досить швидко після нанесення на робочу поверхню, яка стає важкозаймистим матеріалом з другою групою захисту від вогню. Заявлені виробником технічні характеристики дозволяють успішно використовувати Tytan 4F для обробки:

  • Дерев’яних поверхонь, розташованих у вертикальних і горизонтальних площинах (підлога, стіни);
  • Свіжоспиляних зрубів;
  • Кроква;
  • Обрешітка;
  • Покрівельних поверхонь та ін.

До слова, вогнезахисне просочення, ефективність якого підтверджена на практиці, як у сфері професійного, так і промислового застосування, включаючи господарсько-побутову експлуатацію. В актив складу слід занести також хороше зчеплення з робочою основою, так само як і сумісність з більшістю видів декоративних матеріалів, мастик і клеїв.

Для нанесення на поверхню можна використовувати кисть, розпилювач або поміщати дерев’яні вироби безпосередньо в ємність з теплим розчином на кілька годин.

Переваги покупки фірмового складу в нашому інтернет-магазині

Представленний в ілюстрованому каталозі нашого інтернет-магазину вогнебіозахист для дерева Tytan 4F, проходить в заводських умовах багаторівневий контроль якості. До того ж, в залежності від обсягу запланованих робіт, ми пропонуємо своїм клієнтам на вибір придбати продукт в готовому вигляді на 5 літрів, а також у формі концентрату (1, 5, 200 л).

Скористатися нашими послугами можуть не тільки жителі Києва, але і вся Україна, адже доставка замовлення здійснюється в будь-яке місто країни за допомогою транспортно-логістичних компаній «Нова Пошта» та «Делівері».

Залишилися питання? Зв’яжіться з нашими менеджерами за вказаними на сайті контактними даними, і ви отримаєте компетентну консультацію.