Вогнебіозахист Neomid 450-1: характеристики, призначення та принцип дії

Neomid 450-1Скориставшись послугами нашого інтернет-магазину, який є офіційним дилером фірмової продукції ТМ Neomid, вам надається можливість купити високоякісні склади для захисту деревини від вогню та біологічного ураження зі 100% гарантією оригінальності.

Серед широкого асортименту особливої уваги заслуговує комплексний засіб Neomid 450-1, призначений для використання, як в інтер’єрі, так і зовні. За рахунок присутності в складі унікальних компонентів вогнебіозахист перетворює деревину в матеріал першої групи стійкості до займання. До того ж, склад ефективний до мікроорганізмів.

Конкурентні переваги та особливості

На відміну від альтернативних аналогів антисептик для дерева гарантує одночасно ефективний захист від вогню, та має тривалий термін дії. Отриманий після обробки робочої поверхні, будь то віконні та дерев’яні блоки, несучі бруси, так само як і інші конструкції з дерева, антисептичний результат зберігається протягом 10 років, тоді як вогнезахисний ефект до 7 років.

До очевидних переваг, якими володіє вогнебіозахист деревини, слід віднести:

  • Високий показник ефективності щодо факторів біологічного ураження матеріалу, через вміст у складі потужних біоцидів, що зводять до мінімуму ймовірність розвитку грибка, цвілі і комах шкідників.
  • Екологічність, що робить склад абсолютно безпечним для здоров’я людини навіть при нанесенні на дерев’яні підстави, розташовані всередині житлових приміщень.
  • Сумісність після висихання з більшістю видів лакофарбових матеріалів.
  • Здатність трансформувати натуральну деревину в стійкий до загоряння матеріал.

До слова, остання перевага пояснюється характерним принципом дії властивим для комплексного складу. Під час контакту з вогнем, відбувається спучування поверхні з подальшим утворенням вогнетривкого теплоізоляційного шару. Саме він перешкоджає надходження кисню до дерев’яної основи, тим самим не дозволяє досягти необхідного для займання температурного режиму.

Замовити універсальний склад з широким діапазоном можливостей, яким по праву вважається вогнезахист для дерева Neomid 450-1 можна в безбарвному варіанті, а також у вигляді просочення червоного кольору, спеціально пигментованной для контролю якості виконаних робіт.

Особливу увагу заслуговує витрата, наприклад з метою отримання захисту від вогню першої групи, антисептик для дерева наноситься на робочу основу з розрахунку 250 г на 1 м2. Витрата просочення в кількості 150 г/м2 дозволяє досягти другої групи вогнезахисної ефективності.

Незважаючи на те, що вогнебіозахист Neomid 450 відгуки про який з боку споживачів підтверджують унікальні характеристики складу, вважається безпечним продуктом. При використанні просочення необхідно дотримуватися певних запобіжних заходів. У разі розпилення складу за допомогою фарбопульта, роботи потрібно проводити в респіраторі, тоді як в інших випадках не варто забувати про індивідуальні засоби захисту:

  • окуляри;
  • ґумові рукавиці;
  • спеціальний одяг.

Скільки коштує брендове просочення?

Наш інтернет-магазин безпосередньо співпрацює з виробником Neomid без участі посередників, що позитивним чином позначається не тільки на якості реалізованих нами складів, але і на їх вартості, яка радує своєю доступністю.