Правильний вибір комода із висувними шухлядами

Власники маленьких квартир постійно стикаються із необхідністю зберігання речей. А через те, що місця небагато, потрібно прийняти рішення про те, як корисно використати вільний простір. Шукаєте компактні та функціональні меблі? Все необхідне можна знайти, відвідавши меблевий магазин компанії «Mebli CITY». І немає різниці, шукаєте Ви меблі у Вінниці чи Хмельницькому. Інтернет-магазин доставляє меблі по всій території України.

Практичність та функціональність

Комоди із висувними шухлядами вирізняються своєю практичністю. Цей предмет меблів допоможе сховати безліч речей, економлячи вільний простір. Красивий зовнішній вигляд, сучасний дизайн, ергономічна конструкція: чи потрібно ще щось для облаштування стильного приміщення? В інтернет-магазині «Mebli CITY» можна підібрати стильний комод на будь-який смак.

Комод уявляє собою скриню з окремими шухлядами. Сучасний комод є нащадком звичайної скрині. Необхідність сортувати речі, згідно їх призначенню, і стало причиною появи комодів із висувними шухлядами. І якщо у Франції періоду рококо комод був елементом розкоші, то сьогодні цей предмет меблів доступний кожному.

Комод чи тумба

Обидва предмети меблів є представниками корпусних меблів. Тумба зазвичай має один, або ж два відсіки, маючи невеликі розміри. Її легко пересувати з місця на місце. Комод виступає більш стаціонарним предметом меблів, який завдяки своїй конструкції дозволяє зберігати у порядку велику кількість речей.

Комоди можуть мати різні габарити, тому вони такі популярні серед споживачів. Вузькі моделі оптимально підійдуть для дитячих чи спалень. Висувні шухляди можуть вмістити найрізноманітніші речі:

  • косметику;
  • іграшки;
  • нижню білизну;
  • текстиль.

У приміщеннях невеликої площі комоди є оптимальним рішенням для зберігання речей. Сучасні моделі комодів представлені у найрізноманітніших стилях, тому можна підібрати модель під створений раніше інтер’єр та отримати стильний предмет інтер’єру, який стане його складовою.

Там, де місце дозволяє, краще ставити широкі комоди, які зможуть тримати у порядку:

  • білизну;
  • одяг;
  • текстиль та будь-які інші речі.

Поверхню комоду можна використати як туалетний столик, поставивши дзеркало, або ж як підставку для телевізора. Комод може стати прекрасною основою для різних дрібниці:

  • сувенірів;
  • фотографій;
  • статуеток тощо.

Для вітальні краще вибрати комод, який поєднує у собі висувні шухляди та полиці з дверцятами. Він стане підставкою для телевізора, а на полицях можна розмістити диски, пульти, книги та інше.

Із чого виробляють комоди

Сучасні виробники меблів використовують різні матеріали у виробництві. Найчастіше комоди виготовляють із ламінованої ДСП з обробленими краями спеціальною ПВХ стрічкою. Шухляди плавно переміщаються завдяки телескопічним направляючим. Обираючи меблі, звертайте увагу на якість фурнітури — це запорука тривалої служби Ваших меблів.