Сучасні текстильні вироби — 5 причин замовити штори в магазині «JUST-design»

Є такі елементи інтер’єру в приміщенні, які виконують одразу декілька функцій. Незалежно від того, в яких цілях використовується конкретне приміщення – житлових, промислових, офісних, обов’язково варто передбачити наявність текстильних виробів.

Хорошим варіантом є штори. Вони виконують, як мінімум, три важливі функції.

Перша – роблять вигляд вікна дійсно завершеним на фоні загальної картинки в приміщення.

Друга – забезпечують певну конфіденційність. Завдяки шторам, вікна закриваються і сторонніми особи не можуть дізнатись що відбувається за склом.

Третя – забезпечують комфорт. Саме завдяки шторам вдається захистити себе від яскравих сонячних променів в літню пору року. Тобто, в необхідності такого текстилю сумніватись точно не доводиться.

Сьогодні велика кількість компаній пропонує свої товари. Вони вирізняються якістю, ціною, можливістю вибору. Але, навіть широкий асортимент не завжди дозволяє визначити для себе оптимальний варіант.

Є хороша альтернатива – придбати штори на замовлення в «JUST-design». Тут пропонують текстильні вироби, котрі повністю відповідають наступним критеріям:

  • висока якість матеріалу;
  • сучасний та стильний зовнішній вигляд;
  • хороша здатність утримувати прямі сонячні промені від проникнення всередину приміщення;
  • доступна ціна;
  • можливість підібрати штори під найбільш специфічний тип дизайну.

штори на замовлення от just-design

Різноманіття вибору

Серед інших переваг варто виділити досить широкий асортимент на сайті: just-design.com.ua.

Пропонуються класичні варіанти штор. Вони можуть бути на:

  • люверсах,
  • петлях,
  • тасьмі.

Досить популярні – оксамитові текстильні вироби. Варто звернути увагу і на сучасні варіанти з продуманим механізмом управління. Всі ці механізми суттєво відрізняються між собою.Така автоматика пропонується в таких варіантах штор:

  1. французький,
  2. римський,
  3. австрійський,
  4. лондонський.

Також в асортименті можна побачити альтернативу у вигляді ролет, особливо популярні моделі формату день-ніч. Досить часто в офісах та робочих кабінетах використовуються жалюзі, металеві або дерев’яні. Також часто застосовують їх для кухні.

Ті, хто прагне випереджати час, обирають панельні варіанти штор. Ці штори дійсно досить унікальні. Їх важко порівнювати з іншими видами текстилю для оформлення вікон. Але, далеко не в кожному приміщенні вони будуть гармонійно виглядати. Є й інші види штор, що безумовно прикрасять будь-яке приміщення.