Де і як замовити фотографію на полотні?

Полотно — відмінний варіант, відобразити важливий життєвий момент. Завдяки оригінальному подарунку, можна зробити приємно імениннику або близькій людині. Отримана картина, доповнить будь-який інтер’єр і стане відмінним нагадуванням про почуття або дружні відносини. Для того, щоб зробити друк на полотні, не обов’язково бігати містом в пошуках спеціалізованого салону, можна звернутися за кваліфікованою допомогою в компанію «ФОТОрадость».

Як робиться друк на полотні?

Після отримання заказу, в якому завантажуєте файл і обираєте розмір майбутньої картини, фахівці компанії «Фоторадость», виконують безпосередньо роботу, яка охоплює підбір матеріалів для друку.

Щоб перенесений знімок оригінально виглядав на полотні, ми вибираємо соковиті і безпечні фарби, які не втратять свою яскравість навіть через 10 років. Для нанесення фарб, використовуємо високоміцне полотно, виготовлене з бавовняних ниток.

В залежності від побажань, картина може бути прикрашена багетом (рамою з пластика чи з дерева), обрана рама, може доповнити картину будь-якого розміру, додасть їй величного виду.

Після того, як обрані матеріали, ми переходимо до створення шедевра, для цього використовуємо сучасне високотехнологічне обладнання, яке якісно наносить фарби і із точністю переносить зображення.

Після повного висихання знімка, полотно закріплюється на підрамнику, а після обрамляється.

Вартість

Ціна на послуги, що надаються може залежати:

• від швидкості виконання робіт;

• від розміру картини;

• від вибору багету;

• від надання додаткової послуги — ретуші.

Вартість роботи, буде виставлена ​​відразу після оформлення замовлення, про підтвердження замовлення, повинне прийти смс повідомлення на номер телефону й електронну пошту.

Доставка і оплата

З турботою про клієнта, ми потурбувалися про комфорт оплати за надані послуги, тому розплатитися за них, можна за допомогою: накладеного платежу, переведення з банківської карти або через систему liqpay або WebMoney.

Доставка здійснюється по місту Києву, також можливий самовивіз. В інші регіони продукція доставляється за допомогою кур’єрської — служби доставки «Нова пошта».

Компанія «ФОТОрадость» надає якісні роботи, виготовлені на професійному обладнанні, щоб приносити щастя і естетичне задоволення від наших робіт і знімків клієнтів. Для того, щоб стати володарем картини на холсті, слід зробити замовлення і отримати репродукцію в найкоротший термін.

джерело:

photoradost.com.ua