Властивості газоблоку

Газоблок досить новий, але дуже популярний будівельний матеріал, який складається з натуральних матеріалів. За структурою це суміш кварцового піску, води, цементу, вапна та алюмінієвого порошку, які піддаються автоклавному твердінню. Матеріал виходить міцний, надійний, жаростійкий та морозостійкий, з низькими показниками теплопровідності та звукопроникливості.

Крім всіх перерахованих плюсів, газобетон ставитиметься до екологічно чистих будматеріалів. Властивості газоблоку дозволяють швидко та якісно збудувати будинок своєї мрії. При цьому не треба йти на жодні компроміси. Правильно підібрані будматеріали та покупка у відповідального виробника допоможе побудувати відмінне за характеристиками житло. Основною позитивною властивістю газобетону є низька теплопровідність. Що дозволяє збудувати зовнішні стіни в один ряд. Та й зменшити товщину значно. Наприклад, для однакових температурних рівнів усередині будинків із цегли потрібно робити стіну завтовшки більше півтора метра, а з газобетону вистачить 40 сантиметрів. Також газоблок виділяється звукоізоляційними властивостями. Зовнішній шум не проникатиме всередину. Також добре зберегти звук у межах окремих кімнат. Завдяки своїм властивостям газоблок зовсім не горить, йому не страшні пожежі, структура самого блоку ніяк не псуватися під дією вогню. Газоблок має стійкість до морозів. Властивість газоблоку обумовлено наявністю повітря в матеріалі, який і бере на себе негативний вплив від зміни температур. Матеріал має великий цикл перепадів температур. Завдяки добавкам на газоблок діють морози нижче 30 градусів. Мешканців будинків із газобетону порадують екологічні властивості газоблоку. Така споруда не виділяє хімічних та шкідливих випарів. Сам будинок добре виводить зайву вологість, забезпечуючи комфортний мікроклімат усередині. Стіни з газобетону добре пропускають повітря. Сам газоблок піддається впливу опадів. Але це легко піддається коректуванню – будь-які фасадні роботи стануть захистом.
Всі перелічені властивості будівництва з газобетону роблять матеріал все популярнішим і моднішим. А доступна ціна, швидкість зведення стін та простота укладання переконують у правильності вибору. Також стіни в будинку з газобетону можна побудувати в один ряд. На додачу будинок міцний, надійний і прослужить дуже довго. Жити у такому будинку одне задоволення.